Priser

Priser

Betaling til Norwegian Trails, Vipps nr 572483

 

Guidete rideturer

Priser «skuldersesong» 1. mai – 15 juni

Timestur i skritt 350 kr Times tur i helt rolig tempo. Alle
Timestur m fart 350 kr Times tur hvor vi har strekk med trav/tølt og galopp. Noe øvede
Totimerstur 590 kr Tur på drøye 2 timer med bra fart. Øvede
Dagstur 890 kr Langtur i Gjøvikmarka. En lengre stopp med bål og pølsegrilling samt en kortere pause med snacks for hest og rytter. Øvede
Røvertokt 3800 kr Todagers tur til Landåsbygda. Ca 60 km. Prisen inkluderer overnatting, middag, frokost og lunsj 2. dag. Øvede

På forespørsel

Leie av hest (Etter avtale)

 

Ettermiddag (< 1 time) 250 kr Hest med utstyr. Etter avtale
Helgedag (> 1 time) 350 kr Hest med utstyr. Etter avtale
Forrytteravtale 1000 kr Ordningen gjelder i perioden 1. november til 31. mars. Prisen gjelder pr. måned, og dekker omtrent utgiftene til hestens fôr. Det forventes at du trener hesten regelmessig. For øvede ryttere som er kjent på stallen. Etter avtale.
Hovslagertjenester

 

Påsetting av sko 200 kr Prisen er for arbeidet. Sko og evt. snøsåler og brodder kommer i tillegg.
Skoing 650 kr

Alle turer foregår med bruk av hjelm. Du kan låne både hjelm og sikkerhetsvest. I den mørke årstiden skal du ha reflekser på klærne og hestene skal ha refleks på beina. Du kan låne en enkel hodelykt.

Du skal ha lest og godtatt sikkerhetsinformasjonen på nettsiden villhester.com før riding. Du er ansvarlig for egen sikkerhet underveis og må melde fra til guiden om du ikke føler deg tilstrekkelig trygg. Du godtar at riding er forbundet med risiko for skade. Du bør ha egen forsikring som dekker ulykke.