Halvdagstur med hest

Dette er en 3-4 timers tur med hest og nogo attåt. Innlagt matpause med bål og steiking av pølser. Ihvertfall i den tida på året da det er lov med bål i skogen.  Oppmøte kl 11.00. Tilbake ca kl 15.00.

Turene er for ryttere som har ridd før, behersker tølt/trav og har prøvd litt galopp. Ved booking av alle plassene kan vi diskutere tur for uerfarne. Lurer du på om du er erfaren nok? Ta en ettermiddagstur og prøv.

Husk varme nok klær (og hansker), og gode sko. Gjerne fjellstøvler. Ta med nistepakke og noe varmt å drikke. Du får en liten salveske (2x3ltr) til tingene dine. Vi har hjelmer og sikkerhetsvester til utlån.

Pris halvdagstur: Kr 650,-/person

Vektgrense 85 kg.
Aldersgrense 8 år i følge med voksen, 12 år alene.

Du må registrere deg via bookingen nedenfor. Sjekk at du velger riktig dato. Les sikkerhetsinformasjonen og betalingsbetingelsene.

Helst ser vi at du betaler med Vipps på nett. Mottaker er Norwegian Trails. Har du ikke Vipps så velger du kontant betaling. Da kan du betale beløpet til bankkontonr: 1506.24.98401. Mottaker er Norwegian Trails. Beløpet skal betales før turen. Har du bare kontanter – ta med og betal i stallen før turen.

Bekreftelse på bestillingen og betalingen din kommer pr e-mail. Foreløpig må du sjekke både inboks og spam/junk-boks for å se hvor den kommer.

The Dagstur med hest ticket sales has ended!

Dato

18 apr 2022
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Kostnad

NOK650.00
Stall vang

Møteplass

Stall vang
Åslendeveien 4, 2825 Gjøvik
Trond Henriksen

Arrangør

Trond Henriksen
Telefon
+47 920 83 788
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.facebook.com/stallvang
QR-kode
Top