Måneskinnstur

Bli med på måneskinnstur. Vi rir gjennom de dype skoger. Og så – plutselig – så kommer vi ut av skogen og ser utover Mjøsa og Gjøvik. Kanskje har vi fullmånen midt i mot.. Det blå lyset. Vi arrangerer turer tre dager rundt fullmåne. Med litt flaks har vi klarvær, men vi kan dessverre ikke gi måneskinns-garnti. Turene går i utgangspunktet i skritt, men vi tilpasser tempoet litt etter ferdighetene. Turene tar en god times tid.

Oppmøte på Stall Vang. Husk varme nok klær (og hansker), og gode sko (gjerne fjellstøvler). Hodelykt må du ha. Og refleksvest. Vi har noen få å låne bort. Vi har også hjelmer og sikkerhetsvester.

Pris: Kr 290,-/person

Vektgrense 90 kg.

Aldersgrense 10 år i følge med voksen, 12 år alene.

Du må registrere deg via bookingen nedenfor. Sjekk at du velger riktig dato. Les sikkerhetsinformasjonen og betalingsbetingelsene.

Helst ser vi at du betaler med Vipps på nett. Mottaker er Norwegian Trails. Har du ikke Vipps så velger du kontant betaling. Da kan du betale beløpet til bankkontonr: 1506.24.98401. Mottaker er Norwegian Trails. Beløpet skal betales før turen. Har du bare kontanter – ta med og betal i stallen før turen.

Bekreftelse på bestillingen og betalingen din kommer pr e-mail. Foreløpig må du sjekke både inboks og spam/junk-boks for å se hvor den kommer.

The ticket sales has ended!

Dato

17 jan 2022
Expired!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

NOK290.00
Stall vang

Møteplass

Stall vang
Åslendeveien 4, 2825 Gjøvik
Trond Henriksen

Arrangør

Trond Henriksen
Telefon
+47 920 83 788
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.facebook.com/stallvang
QR-kode

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top