Timestur med litt fart

Vi tilpasser tempoet etter ferdighetene, men turen går med litt fart. Du bør derfor ha erfaring både med trav og galopp. Og du må kunne holde avstand til hesten foran når det er fart. På torsdager går det fortere enn på onsdager.

Oppmøte på Stall Vang. Husk varme nok klær (og hansker), og gode sko (gjerne fjellstøvler). Refleksvest og hodelykt i den mørke årstida. Vi har noen å låne bort. Vi har også hjelmer og sikkerhetsvester.

Pris: Kr 290,-/person

Vektgrense 85 kg.

Aldersgrense 10 år i følge med voksen, 12 år alene.

Du må registrere deg via bookingen nedenfor. Sjekk at du velger riktig dato. Les sikkerhetsinformasjonen og betalingsbetingelsene.

Helst ser vi at du betaler med Vipps på nett. Mottaker er Norwegian Trails. Har du ikke Vipps så velger du kontant betaling. Da kan du betale beløpet til bankkontonr: 1506.24.98401. Mottaker er Norwegian Trails. Beløpet skal betales før turen. Har du bare kontanter – ta med og betal i stallen før turen.

Bekreftelse på bestillingen og betalingen din kommer pr e-mail. Foreløpig må du sjekke både inboks og spam/junk-boks for å se hvor den kommer.

The ticket sales has ended!

Dato

27 mar 2022
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

NOK290.00
Stall vang

Møteplass

Stall vang
Åslendeveien 4, 2825 Gjøvik
Trond Henriksen

Arrangør

Trond Henriksen
Telefon
+47 920 83 788
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.facebook.com/stallvang
QR-kode

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top