Juvvandring i Helvete

Juvvandringen krever at du er litt uredd av deg. Du skal fire deg 30m ned langs et tau. Men ellers er det en MAGISK opplevelse som kan passe for hele for familien! Aldersgrense 16 år.

Oppmøte kl 10.30 ved Nærbutikken i Øvre Svatsum i Gausdal. OBS  Ha på varme nok klær. Det er en god del  kaldere i Espedalen enn der du bor! To lag ull under skallklær. Ta med genser og tjukk dunjakke. Tjukke hansker og ekstra varme votter. Buff og varm lue. Gamasjer. Svært stive sko (ex fjellstøvler) til stegjern. Ta med nistepakke og noe varmt å drikke i termosen. Du må ha sekk, ca 40 ltr. Vi er ute til ca 16.

Du må registrere deg via bookingen nedenfor. Sjekk at du velger riktig dato. Les sikkerhetsinformasjonen og betalingsbetingelsene.

Helst ser vi at du betaler med Vipps på nett. Mottaker er Norwegian Trails. Har du ikke Vipps så velger du kontant betaling. Da kan du betale beløpet til bankkontonr: 1506.24.98401. Mottaker er Norwegian Trails. Beløpet skal betales før turen. Har du bare kontanter – ta med og betal før turen.

Bekreftelse på bestillingen og betalingen din kommer pr e-mail. Foreløpig må du sjekke både inboks og spam/junk-boks for å se hvor den kommer.

Du får en mail med litt oppdateringer torsdag før turen.

Meld deg på

Juvvandring i Helvete
Tilgjengelig Billetter: 5
Juvvandring i Helvete billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

21 jan 2023

Tid

10:30 - 16:00

Kostnad

NOK975.00

Møteplass

Øvre Svatsum
Trond

Arrangør

Trond
Telefon
92083788
E-post
[email protected]
Registrere
QR-kode
Top