Røvertokt til Landåsbygda

Røvertoktet er en skikkelig langtur på hesteryggen, med overnatting i hytte (strøm, dusj, wc) på den utrolig koselige Haugstad Gård i Landåsbygda. Lørdag rir vi fra Gjøvik til Ringsjøen i Snertingdal der vi har lang pause, kanskje med bading om vær og vann innbyr til det. Deretter går turen over åsen til Landåsvatnet og opp til Haugstad gård. På Haugstad blir vi møtt av Elin og Markus, og etter liten pause får vi middag på kjøkkenet deres. Etter frokost søndag går turen tilbake over Åslendet. Vi rir ca 35 km på lørdag, og 25 på søndag, på stier og skogsbilveger. Det blir mange strekk i trav og galopp, og turen er for erfarne ryttere. Oppmøte kl 10.00 lørdag. Vi er tilbake ca 16.00 søndag.

For erfarne ryttere som har ridd mye, er uredde og behersker godt galopp. Lukkede grupper er ønsket.

Oppmøte lørdag kl 10.00 ved Stall Vang. Husk varme nok klær (og hansker), og gode sko. Ta med nistepakke og noe å drikke. Du må klare å pakke absolutt alt du trenger for overnatting på hesten din. Ta derfor med så lite som mulig. Et tynt skift til innebruk og toalettsaker. Regntøy om det er utrygt for nedbør. Sengetøy finnes på hytta. Du får et par saltasker (2x3ltr framtasker og 2×6 ltr bakvesker) til å pakke sakene dine i.

Pris: Avtales

Vektgrense 85 kg.
Aldersgrense 8 år i følge med voksen. 14 år alene.

Du må registrere deg via bookingen nedenfor. Sjekk at du velger riktig dato. Les sikkerhetsinformasjonen og betalingsbetingelsene.

Helst ser vi at du betaler med Vipps på nett. Mottaker er Norwegian Trails. Har du ikke Vipps så velger du kontant betaling. Da kan du betale beløpet til bankkontonr: 1506.24.98401. Mottaker er Norwegian Trails. Beløpet skal betales før turen. Har du bare kontanter – ta med og betal i stallen før turen.

Bekreftelse på bestillingen og betalingen din kommer pr e-mail. Foreløpig må du sjekke både inboks og spam/junk-boks for å se hvor den kommer.

The ticket sales has ended!

Dato

14 - 15 mai 2022
Expired!

Tid

10:30 - 16:00
Stall vang

Møteplass

Stall vang
Åslendeveien 4, 2825 Gjøvik
Trond

Arrangør

Trond
Telefon
92083788
E-post
[email protected]
QR-kode

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top