Hverdagsriding
custom_resized_83e65720-1477-43ba-b200-a9c1a7577732-2

Timesturer for alle

Vil du utfordre deg selv og prøve å ri hest? Eller har du ridd før og vil kose deg med fart i skogen? Bli med en ettermiddag da vel! Flotte turer på hemmelige stier og fine skogsbilveger i Gjøvikmarka. En fantastisk opplevelse når vi smyger oss gjennom skogen i lys eller mørke, og ikke minst i dypsnøen en vinterkveld.

Vi arrangerer timesturer i forskjellig tempo:

  1. «Tur i skritt» . Det går – ja – i skritt, og det passer for alle. Stille og rolig. Du kjenner hesten jobbe under deg og du kan nyte det flotte landskapet i nærområdet. I desember rir vi disse turene med fakler. «Fakkelturer» altså. Og midtvinters arrangerer vi «Måneskinnsturer» tre kvelder rundt fullmåne. Magisk!
  2. «Tur med fart». Vi tilpasser tempoet etter ferdighetene, men  disse turene med litt mer fart. Du bør derfor ha noe erfaring med både trav/tølt og galopp. Og du må kunne holde avstand til hesten foran. Også når det er fart.

Husk varme nok klær (og hansker), gode sko. Gjerne fjellstøvler. Refleksvest og hodelykt i den mørke årstida. Vi har noen å låne bort. Vi har også hjelmer og sikkerhetsvester.

Vektgrense: 90 kg på tur i skritt, 85 kg på tur med  fart.

Aldersgrense: 8 år i følge med voksen, 12 år alene.